Interior butcher shopLogo A. Idsøe

Åpningstider

Mandag: 10:00 - 16:30
Tirs-ons: 08:30 - 16:30
Torsdag: 08:30 - 18:00
Fredag: 08:30 - 17:00
Lørdag: 08:30 - 16:00

Kjøtt- og pølseforretning

Et godt kjøttstykke, en pakke pølser, en delikatesse eller to? I butikken vår kan du kjøpe med deg akkurat det du har lyst på fra disken. Med på kjøpet får du selvfølgelig tips og råd om tilberedning og smakssammensetninger.

Kontakt butikken
arrow

Aktuelt

Se alle
arrow

Utvidelse av A. Idsøe - et matsenter midt i byen!

A.Idsøe har i snart 200 år levert kompromissløs kvalitet, delikatesser og kunnskap til kresne kunder. Det er vi stolte av. Kvaliteten skal du fortsatt forvente, uansett om du spiser på grill & berkel, tar med deg kjøtt og pølsevarer hjem fra butikken eller lærer nye kunster i kurs- og konferansesenteret i andre etasje.

Kaldrøkt pinnekjøtt av fjellam fra Ryfylke!

I år vant vi med vårt kaldrøkte pinnekjøtt i Det Norske Måltid. Det er utrolig kjekt å jobbe med slike flotte råvarer og få en slik anerkjennelse for jobben som ligger bak.

Tradisjonsrik julemat, laget på skikkelig vis

De beste smakene av jul får du hos A.Idsøe. Vårt prisvinnende pinnekjøtt, saftige ribber og alt det gode tilbehøret; rødkål, sosisser, medisterkaker og pølser. Skal du lage lammerull eller sylte selv, så har vi det du trenger. Eller du kan kjøpe ferdig julepålegg hos oss. Opp mot jul har vi også småpakker med pålegg med god holdbarhet, for deg som ikke vil stå i den aller lengste julekøen.

Med mindre julekøen hos Idsøe er en av dine tradisjoner, er det bare å komme innom oss i god tid for å sikre deg flott pinnekjøtt og ribbe. Begge deler tåler veldig godt å fryses

Se våre juletips
arrow

Idsøeprodukter i dagligvarebutikken

Utvalgte Idsøefavoritter som bacon, nøtteskinke, chorizo og røkt gladmatpølse har lenge vært å finne i mange dagligvarebutikker i Stavangerområdet. Etterhvert har utvalget økt, og nå kan vi endelig tilby våre produkter i butikkene til Coop, Rema 1000, Meny, Kiwi, Spar og Joker - i hele Rogaland!

Utvalget vil variere, men be gjerne din lokale kjøpmann om å ta inn dine favoritter.