Interior butcher shop, new counterIdsoe Logo

Åpningstider

Mandag: 10:00 - 16:30
Tirs-ons: 08:30 - 16:30
Torsdag: 08:30 - 18:00
Fredag: 08:30 - 17:00
Lørdag: 09:30 - 16:00

Kjøtt- og pølseforretning

Et godt kjøttstykke, en pakke pølser, en delikatesse eller to? I butikken vår kan du kjøpe med deg akkurat det du har lyst på fra disken. Med på kjøpet får du selvfølgelig tips og råd om tilberedning og smakssammensetninger.

Nettbutikk
arrow

Utvidelse av A. Idsøe - et matsenter midt i byen!

A.Idsøe har i snart 200 år levert kompromissløs kvalitet, delikatesser og kunnskap til kresne kunder. Det er vi stolte av. Kvaliteten skal du fortsatt forvente, uansett om du spiser på grill & berkel, tar med deg kjøtt og pølsevarer hjem fra butikken eller lærer nye kunster i kurs- og konferansesenteret i andre etasje.

Kaldrøkt pinnekjøtt av fjellam fra Ryfylke!

I år vant vi med vårt kaldrøkte pinnekjøtt i Det Norske Måltid. Det er utrolig kjekt å jobbe med slike flotte råvarer og få en slik anerkjennelse for jobben som ligger bak.

Idsøeprodukter i dagligvarebutikken

Utvalgte Idsøefavoritter som bacon, nøtteskinke, chorizo og røkt gladmatpølse har lenge vært å finne i mange dagligvarebutikker i Stavangerområdet. Etterhvert har utvalget økt, og nå kan vi endelig tilby våre produkter i butikkene til Coop, Rema 1000, Meny, Kiwi, Spar og Joker - i hele Rogaland!

Utvalget vil variere, men be gjerne din lokale kjøpmann om å ta inn dine favoritter.

Gavekort fra A. Idsøe

Gled en matentusiast med gavekort fra slakteren i Verksgata. Vi har gaver som kan fryde både kjøttentusiasten, ostekjenneren og sjokoladeelskeren.

Kjøp her
arrow