Albert Idsoe Portrait

Kurs & konferansesenter

Gi de ansatte et kurs de har nytte av! Verkstedet i andre etasje kan du booke til teambuilding, konferanser eller andre samlinger - og samtidig fylle på med kunnskap fra eksperten selv.

Ta kontakt for et skreddersydd tilbud til deg og ditt team/bedrift/lag.

Ta kontakt
arrow

Kommende kurs og arrangementer

13
.
-
.
December
kl. 19:00-21:00

Ost og vin fra Jura! - Utsolgt

Velkommen til en smakfull aften i Kammers hos A.Idsøe – grill & berkel. Hans Petter fra Matcompaniet introduserer deg til ostens fantastiske verden. Denne kvelden fokuserer vi på området øst i Frankrike, nemlig Jura. Det er ikke bare gode oster området er kjent for, et er også et veldig spennende vindistrikt. Og selvsagt fødestedet til den kjente kjemikeren Louis Pasteur. Ostene vi fokuserer på er Morbier fermier, tre ulike affinager av Comté og avslutningsvis temperert Mont d’Or med cornichons, bakte småpoteter og Coppa di Prima. Rune Larsen velger ut de beste vintipsene vi smaker til ostene. Hans Petter vil sammen med vår restaurantsjef Rune Larsen veilede dere gjennom to timer med kunnskap og gode smaker. Hvilke viner kan vi enkelt pare med de ulike ostene? Hva bør vi tenke på når vi velger ut vin til Mont d’or? Og hva bør vi ikke servere til? Disse spørsmålene vil våre eminente kursholdere svare på og gi deg mange gode tips for å servere ost hjemme på best mulig måte. Kurset inneholder: - 2 timer med teori og historiefortelling - 5 typer ost med 5 typer vin - servering av Mont d'Or med tilbehør - litt tygg ved ankomst Vel møtt!

kr.
pr. person
/
max
personer
Påmelding
arrow
10
.
-
.
January
kl. 18:00-21:30

Pølsekurs med Albert - Utsolgt!

Albert Idsøe viser hvordan du lager skikkelige pølser. Vi går gjennom teoretiske så vel som praktiske deler av pølsemaker-yrket. Vi skal kverne kjøtt, lage pølsefarse å trykke ut pølser i tarm. Pølsene du lager tar du med deg hjem ved kveldens ende. Det blir litt ost og spekemat ved ankomst og som vanlig kan du kjøpe deg forfriskninger underveis eller utstyr du trenger på kjøkkenet. Og ja, tarm får du også kjøpt om du vil rett hjem og øve. Vel møtt!

kr.
pr. person
/
max
personer
Påmelding
arrow
19
.
-
.
January
kl. 17:00-22:00

Fra gris tilbords!

Albert Idsøe stykker opp en ½ frilandsgris og sammen lager vi et fest-måltid uten like. Albert tar selv og deler opp grisen i mindre stykker, dere er med å syr sammen råvarene og kjøkkensjef René Hetland fikser tilbehøret. Vi skal lage porchetta, svinecarré, pølser, nakkesteik, pulled pork og mye mer! Etterpå samles vi til langbord i våre flotte selskapslokaler og nyter sammen et herremåltid kun kongelige unner seg. Jåttå Gårdsbryggeri kommer også på besøk med gode drikke anbefalinger til maten. Det blir litt ost og spekemat ved ankomst og som vanlig kan du kjøpe deg forfriskninger underveis eller utstyr du trenger på kjøkkenet.

kr.
2500
pr. person
/
max
personer
Påmelding
arrow
24
.
-
.
January
kl. 18:00-21:30

Ernæringsfysiologen og kokken

Stina Bjørnsen Gloslie er utdannet som ernæringsfysiolog. René Hetland er kreasjonen bak grill & berkel sine syndige menyer. Sammen skal de krangle i 210 minutter om hva som smaker best og hva som er best for kroppen din. Dette er kurset for deg som vil øke kompetansen innen et sunt og smakfullt kosthold. René lager en 3-retter hvor du får med deg oppskriftene hjem etterpå og kan briljere for dine venner!

kr.
1800
pr. person
/
max
personer
Påmelding
arrow
26
.
-
.
January
kl. 19:00-21:00

Vin på 1-2-3!

Å orientere seg i vinverdenen kan være utfordrende, og det er fort å gå for den samme vinen hver gang når man har funnet noe man liker. Dette kurset er for deg som er nysgjerrig på hvordan vin lages, hvilken vin man skal velge til hvilken anledning, og hva som kjennetegner vin fra forskjellige områder. Vi streifer innom vinens historie, og tar for oss ord og uttrykk som er viktige og mye brukt i vinverdenen. Underveis smaker vi oss gjennom et utvalg viner slik at nese og gane henger med.

kr.
1200
pr. person
/
max
personer
Påmelding
arrow

Flotte selskapslokaler og skreddersøm

Er dere en gjeng på jobben som ønsker en litt annerledes teambuilding? Eller en god vennegjeng som gjerne vil lære å lage pølser slik kun pølsemestere kan?  

Vi kan skreddersy en kurspakke med påfølgende servering i en av våre flotte selskapslokaler.