
VINVERKET SPESIAL
Verdenspremiere på Markus Molitor GG 2023 + lokal Wagyu fra Sandnes!
Denne kvelden gjør vi noe helt unikt: Én legendarisk vinprodusent. Én råvare i verdensklasse. Én uforglemmelig opplevelse!
Vi dedikerer denne runden av VinVerket til ikoniske Markus Molitor fra Mosel – mannen bak noen av Tysklands mest prestisjefylte Riesling-viner – og til lokal Wagyu fra Torkell Eide på Gausel, som leverer kjøtt i absolutt toppklasse.
✨ Eksklusiv før-lansering! ✨
Markus Molitor overtok farens vingård i 1984 og har gjort den til en av Tysklands mest betydningsfulle. Han har vinmarker i alle de største sammenhengende Riesling Grand Cru-vinbergene og ingen vinmaker har oppnådd så mange 100-poengere for sine viner. Molitor eksellerer i alle kategorier, fra tørre til feinherb (halvtørre) og søte viner.
Denne kvelden vil dere være med på premieren av Molitors første GG’er noensinne, som betyr tørre toppviner fra Mosels beste vinmarker. Vinene lanseres på Vinmonopolet 7. mai, så her får dere muligheten til å smake dem før resten av landet!
🍇 Torstein Østenstad fra Record Vinimport er med oss gjennom kvelden. Record Vinimport er et familieeid firma spesialisert på tysk vin og Riesling, de representerer flere av landets topprodusenter. Torstein har lang erfaring fra restaurant- og importbransjen, med tidligere stillinger som restaurantsjef på Ylajali og medeier i Rodeløkka Invest, som eier flere restauranter i Oslo. Siden 2019 har han jobbet innen vinimport og er i dag daglig leder for Record Vinimport.
🥩 Wagyu fra Gausel!
Tre utsøkte serveringer med lokal Wagyu, som alle passer perfekt til vin-flighten. Porsjonene er små, men smakene er svære!
Som alltid vil det være mulig å bestille andre småretter som spekemat og ulike oster gjennom kvelden. Og som alltid befinner arrangementet seg i Verkstedet, 2. etasje ovenfor restauranten vår.
GG-vinflight (3 glass): 450,-
Wagyu-flight (3 serveringer): 550,-
To bordsetninger: 17:30 og 20:00
⚠️ Begrenset antall plasser – dette blir fort fullt!
📩 Reserver plass ved å sende e-post til Nadia: nmyro@idsoe.no
Tiden flyr, og plutselig er det 17. mai! I år faller nasjonaldagen på en lørdag, og vi er klare til å feire sammen med dere! Tidligere har vi laget en egen 17. mai-meny for dagen, men i år holder vi oss til vår vanlige smakfulle meny. Mindre komplisert, både for oss og for dere – men vi kan love dere deilige jordbær til dessert!
Dørene åpner kl. 10:00 og kjøkkenet tar imot bestillinger frem til kl. 18:00. Reserver bord i dag for å sikre en 17. mai med fortreffelig mat og stemning.
Hipp, hipp, hurra! Vi gleder oss til å feire med dere!
Hos oss kan du leie møtelokaler og avtale en teambuilding for gjengen. Alle våre aktiviteter varer i ca. 60-90 minutter og er et perfekt avbrekk i arbeidsdagen.
Under har du noen av våre faste aktivitetspakker. Alle koster 1000,- per person. Vi kan ikke garantere at alle kurs er tilgjengelig for ønsket dato, men spør oss gjerne!
Musserende vin
Smaking av tre forskjellige musserende viner. Hvilken metode brukes for å lage forskjellige musserende og hvordan påvirker dette smaken?
Få en grundig innføring i produksjon og smak av diverse bobler, og lær hva du kan drikke til forskjellige matretter.
Sausekurs
En gjennomgang av grill og berkels gode sauser og hva de kan brukes til:
Den perfekte bearnaise (emulsjon)
Bordelaise (reduksjon av vin, kraft og beinmarg)
Peppersaus (brun saus, jevning, syltet grønn pepper)
Chimichurri, den ultimate grillsaus
Sauce vierge, kjapp og full av smak (god til fisk)
Nøttesmør med soya og balsamico (grisens gode venn)
Pølsekurs
Albert viser dere hvordan vi lager skikkelige pølser. Det blir teori og mulighet for å trykke ut pølser i tarm for de som ønsker det. Det som lages får alle deltakere med seg hjem etter, eller serveres grillet etterpå.
Er dere en gjeng på jobben som ønsker en litt annerledes teambuilding? Eller en god vennegjeng som gjerne vil lære å lage pølser slik kun pølsemestere kan?
Vi kan skreddersy en kurspakke med påfølgende servering i et av våre flotte selskapslokaler.
Albert Idsøe viser hvordan en deler opp et helt lam etter kunstens regler.