A. Idsøe grill & berkel og Norrøna Storkjøkken inviterer til en 3-retter med presentasjon av den nye glass-serien til Rona Glassworks! Vi dekker opp runde bord i Verkstedet med en fantastisk meny som serveres på store dele-fat. Vår eminente sommelier og vinansvarlig på huset, Nadia Myro, har funnet frem en vinpakke som setter prikken over i'en, og skjenkes naturligvis i den nye glass-serien til Rona. Apéritif: Østers Forrett: Et utvalg av skinker, spekemat og vellagrede oster fra butikken med syltet tilbehør, brød og smør. (melk, egg, sennep, hvetegluten) Mellomrett: Hummer i pølsebrød (skalldyr, melk, egg, sulfitt, gluten (hvete)) Fra grillen: Høstlam, kantarellsaus, bløt polenta med parmesan, salat med sennepsvinaigrette, grillet gulrot med tajin og sesam, og syltet løk (selleri, sulfitt, melk, sesam, sennep) Dessert: Flambert iskake med kremost is tilsmakt Midsummer, jordbærsorbet, mandelbunn og marengs. (melk, egg, mandler) Xavier Goursaud fra Norrøna Storkjøkken vil fortelle litt Rona og glassene underveis, og det blir muligheter for å gjøre gode kupp på skikkelige kvalitetsglass! Alt i alt kan du forvente deg en smakfull og morsom kveld med kjente og ukjente rundt bordet! I prisen inngår en 3-retter, en snack ved ankomst og en vinpakke til maten.
Hos oss kan du leie møtelokaler og avtale en teambuilding for gjengen. Alle våre aktiviteter varer i ca. 60-90 minutter og er et perfekt avbrekk i arbeidsdagen.
Under har du noen av våre faste aktivitetspakker. Alle koster 1000,- per person. Vi kan ikke garantere at alle kurs er tilgjengelig for ønsket dato, men spør oss gjerne!
Musserende vin
Smaking av tre forskjellige musserende viner. Hvilken metode brukes for å lage forskjellige musserende og hvordan påvirker dette smaken?
Få en grundig innføring i produksjon og smak av diverse bobler, og lær hva du kan drikke til forskjellige matretter.
Sausekurs
En gjennomgang av grill og berkels gode sauser og hva de kan brukes til:
Den perfekte bearnaise (emulsjon)
Bordelaise (reduksjon av vin, kraft og beinmarg)
Peppersaus (brun saus, jevning, syltet grønn pepper)
Chimichurri, den ultimate grillsaus
Sauce vierge, kjapp og full av smak (god til fisk)
Nøttesmør med soya og balsamico (grisens gode venn)
Pølsekurs
Albert viser dere hvordan vi lager skikkelige pølser. Det blir teori og mulighet for å trykke ut pølser i tarm for de som ønsker det. Det som lages får alle deltakere med seg hjem etter, eller serveres grillet etterpå.
Er dere en gjeng på jobben som ønsker en litt annerledes teambuilding? Eller en god vennegjeng som gjerne vil lære å lage pølser slik kun pølsemestere kan?
Vi kan skreddersy en kurspakke med påfølgende servering i et av våre flotte selskapslokaler.
Albert Idsøe viser hvordan en deler opp et helt lam etter kunstens regler.