.png)
Torsdag 19. oktober blir det gjestespill med Øyvind Næsheim i Verkstedet! Øyvind har lang fartstid på kjøkkenet og har tidligere vært kjøkkensjef på Nobu i Hong Kong, Beijing, Hawaii og London. Han kom hjem til Norge igjen i 2015 og startet KITA, et fine dining konsept med fokus på asiatisk mat ved bruk av norske råvarer. Torsdag 19. oktober blir intet mindre imponerende! Øyvind tilbereder en 7-retters meny i Verkstedet mens dere gjester følger spent med. Vår vinansvarlig på huset, Nadia, setter sammen en sprek vinpakke i samråd med Øyvind, hvor det serveres et glass til hver rett. 16 ledige plasser. 2 runde bord. 1 uforglemmelig kveld.
Albert Idsøe viser hvordan du lager skikkelige pølser. Vi går gjennom teoretiske så vel som praktiske deler av pølsemaker-yrket. Vi skal kverne kjøtt, lage pølsefarse å trykke ut pølser i tarm. Pølsene du lager tar du med deg hjem ved kveldens ende. Det blir litt ost, spekemat og en aperitiff ved ankomst. Som vanlig kan du kjøpe deg forfriskninger underveis eller utstyr du trenger på kjøkkenet. Kurset inneholder 3 timer med teori og praksis, ca. 1,5 kg med pølser, litt tygg og en aperitiff. Vel møtt!
Grill & berkel inviterer deg til en saftig aften med fokus på våre beste stykningsdeler. Albert håndplukker de beste stykkene og du får servert biff av ulike raser og landområder, blandt annet Black Angus fra USA, lokal gourmet entrecôte fra Jæren og wagyu A5+ japanese black fra Kagoshima. Nadia velger ut de beste viner til kjøttet mens René prepper det fineste utvalget av ost og spekemat til forrett. I prisen får du altså en 4-retters meny på de beste råvarer, et glass med drikke til hver rett og servering på langbord sammen med matglade mennesker!
Albert og Sandra deler sine beste oppskrifter til årets julemat! Sammen skal vi lage pateér, julepålegg, pølser og medisterkaker. Alt du lager tar du med deg hjem naturligvis, så er litt av julekosen allerede i boks. Vi snakker sylte, julepate, pølser etc.! Det som må varmebehandles legger vi klar i en pose for henting dagen etter. Det serveres litt ost og spekemat ved ankomst. Det blir også mulighet for å kjøpe forfriskninger underveis. Annet kjekt utstyr, som skjærefjøler og kniver vil være tilgjengelig for salg. Billetten betales ved booking og inneholder kurspakken på ca. 4 1/2 time, litt tygg ved ankomst og juleproduksjon.
Er dere en gjeng på jobben som ønsker en litt annerledes teambuilding? Eller en god vennegjeng som gjerne vil lære å lage pølser slik kun pølsemestere kan?
Vi kan skreddersy en kurspakke med påfølgende servering i et av våre flotte selskapslokaler.
Albert Idsøe viser hvordan en deler opp et helt lam etter kunstens regler.