Kurs, møte- og selskapslokaler

Gi de ansatte et kurs de har nytte av! Verkstedet i andre etasje kan du booke til teambuilding, konferanser eller andre samlinger - og samtidig fylle på med kunnskap fra eksperten selv.

Ta kontakt for et skreddersydd tilbud til deg og ditt team/bedrift/lag.

Se våre lokaler
arrow

Kommende kurs og arrangementer

18
.
-
.
October
kl. 18:00-22:00

Grill & berkel x Norrøna Storkjøkken!

A. Idsøe grill & berkel og Norrøna Storkjøkken inviterer til en 3-retter med presentasjon av den nye glass-serien til Rona Glassworks! Vi dekker opp runde bord i Verkstedet med en fantastisk meny som serveres på store dele-fat. Vår eminente sommelier og vinansvarlig på huset, Nadia Myro, har funnet frem en vinpakke som setter prikken over i'en, og skjenkes naturligvis i den nye glass-serien til Rona.

Apéritif: Østers Forrett: Et utvalg av skinker, spekemat og vellagrede oster fra butikken med syltet tilbehør, brød og smør. (melk, egg, sennep, hvetegluten)

Mellomrett: Hummer i pølsebrød (skalldyr, melk, egg, sulfitt, gluten (hvete))

Fra grillen: Høstlam, kantarellsaus, bløt polenta med parmesan, salat med sennepsvinaigrette, grillet gulrot med tajin og sesam, og syltet løk (selleri, sulfitt, melk, sesam, sennep)

Dessert: Flambert iskake med kremost is tilsmakt Midsummer, jordbærsorbet, mandelbunn og marengs. (melk, egg, mandler)

Xavier Goursaud fra Norrøna Storkjøkken vil fortelle litt Rona og glassene underveis, og det blir muligheter for å gjøre gode kupp på skikkelige kvalitetsglass! Alt i alt kan du forvente deg en smakfull og morsom kveld med kjente og ukjente rundt bordet! I prisen inngår en 3-retter, en snack ved ankomst og en vinpakke til maten.

kr.
2155
pr. person
/
max
24
personer
Påmelding
arrow
22
.
-
.
October
kl. 19:00-23:00

Winemaker's dinner med Scarpa!

Vi er endelig klare for ny winemakers dinner i Verkstedet hos oss på A. Idsøe grill & berkel.

Nå som høsten er i anmarsj tar Emily fra Moestue Grape Selection med seg Nicola Scopinich fra Scarpa på besøk, og vi setter mat til Scarpas viner. Kvelden vil inneholde en rekker av Scarpas mest ikoniske viner, og våre kokker disker opp med en fire-retters meny som er tilpasset disse.

Informasjon om produsenten;

Casa Scarpa holder til i et gammelt ølbryggeri i Nizza Monferrato i Piemonte. Familien Scarpa har laget tradisjonelle viner siden 1854, da ønologen Antonio Scarpa, som opprinnelig kom fra Veneto, grunnla huset. Vinmarkene dyrkes økologisk, men uten sertifisering. I kjelleren arbeides det svært tradisjonelt med store gamle botte som ikke avgir noe fatpreg til vinene. I kjelleren ligger det store mengder gamle flasker, som sammen med de gamle fatene og de sjelfulle bygningene gir en nesten museumsaktig opplevelse. Scarpa lager 14 forskjellige viner av druene barbera, nebbiolo, dolcetto, rouchet, freisa, albarossa, brachetto og moscato. Vinene har alltid blitt laget på samme måte – i nyere tid takket være Carlo Castino, som var vinmaker hos Scarpa i nærmere 60 år. For noen år siden overlot han imidlertid stafettpinnen til Silvio Trinchero, som viderefører Scarpas vinmakingstradisjoner på eksepsjonelt vis – mens Carlo fortsatt bor i etasjen over vineriet og stadig lusker rundt i kulissene.

kr.
1650
pr. person
/
max
24
personer
Påmelding
arrow
25
.
-
.
October
kl. 18:00-23:00

Boeuf & Béarnaise!

Grill & berkel inviterer deg til en saftig aften nok en gang med fokus på våre beste stykningsdeler.

Albert håndplukker de beste stykkene og du får servert biff av ulike raser og landområder. Vi snakker Black Angus fra USA, Norsk lokal storfe fra Jæren og wagyu A5+ japanese black fra Kagoshima. Det blir selvsagt rom for dessert! Nadia velger ut de beste viner til maten mens René prepper det fineste utvalget av råvarer og tilbehør. I prisen får du altså en 5-retters meny på de beste råvarer med nok fakta fra Albert Idsøe for å vinne neste kjøtt-quiz og servering på langbord sammen med matglade mennesker!

Vinpakke som inkluderer 4 glass (et til forrett og 3 glass til alle kjøttserveringer), koster 800 kroner per kuvert og betales på stedet.

kr.
1500
pr. person
/
max
24
personer
Påmelding
arrow
29
.
-
.
October
kl. 17:00-22:00

Pølsemakeren og kokken

Bli med på et smakfullt og lærerikt kurs der vi utforsker pølsemakerkunsten med spennende kombinasjoner av smaker og tradisjoner. Perfekt for deg som vil ta pølsekunnskapene til neste nivå, både på kjøkkenet og ved grillen!

📜 Menyen vi skal lage og smake på:

Bangers and Mash med lammepølse – en klassisk britisk favoritt, laget med vår saftige lammepølse, servert med mandelpotetstappe og sjy-saus.
Midsummerpølse med mangoketchup og kålsalat – en smak av sommer året rundt! Her kombinerer vi en sterk pølse med den friske sødmen fra mangoketchupen og en sprø og frisk kålsalat.
Piemontepølse med rødvinsrisotto – en rustikk italiensk-inspirert rett som kombinerer saftige pølser fra Piemonte med en fyldig rødvinsrisotto.
Ost- og baconpølse i brød – servert med sylta sennepsfrø og sprøløk for en skikkelig smakseksplosjon.


🎯 Hva du lærer:

Hvordan lage smakfulle, hjemmelagde pølser fra bunnen av.
Kombinasjon av klassiske og moderne smakstilsetninger.
Tips for servering og presentasjon som imponerer.

Dette kurset passer for alle – både deg som er nybegynner og deg som vil utvide pølserepertoaret ditt. I tillegg til deilig mat, byr vi selvfølgelig på et godt drikkeutvalg som passer perfekt til menyen.

kr.
2000
pr. person
/
max
16
personer
Påmelding
arrow
26
.
-
.
November
kl. 17:00-22:00

Juleverksted i Verksgata

🎄✨ Bli med på et eksklusivt julematkurs med Albert og Sandra, hvor de deler sine beste oppskrifter for å gjøre årets juleforberedelser ekstra smakfulle!

🍽️ I løpet av kurset lærer du å lage tradisjonsrike retter som patéer, julepålegg, pølser og medisterkaker – alt du lager får du selvfølgelig med deg hjem, så juleforberedelsene er godt i gang. 🎁

Vi snakker om klassikere som sylte, julepaté, pølser og mye mer. 🌭 Det som må varmebehandles, legger vi klart for deg til henting dagen etter. Ved ankomst vil det bli servert deilige oster 🧀 og spekemat, og du kan kjøpe forfriskninger underveis. Vi tilbyr også praktisk kjøkkenutstyr som skjærefjøler og kniver for salg, slik at du er godt forberedt til julebaksten hjemme. 🔪

🎟️ Billetten inkluderer et 4,5-timers kurs, servering ved ankomst og all juleproduksjon – alt betales ved bestilling. Bli med og gjør juleforberedelsene ekstra koselige og smakfulle! 🎅

kr.
2500
pr. person
/
max
16
personer
Påmelding
arrow
3
.
-
.
December
kl. 17:00-22:00

Juleverksted i Verksgata

🎄✨ Bli med på et eksklusivt julematkurs med Albert og Sandra, hvor de deler sine beste oppskrifter for å gjøre årets juleforberedelser ekstra smakfulle!

🍽️ I løpet av kurset lærer du å lage tradisjonsrike retter som patéer, julepålegg, pølser og medisterkaker – alt du lager får du selvfølgelig med deg hjem, så juleforberedelsene er godt i gang. 🎁

Vi snakker om klassikere som sylte, julepaté, pølser og mye mer. 🌭 Det som må varmebehandles, legger vi klart for deg til henting dagen etter. Ved ankomst vil det bli servert deilige oster 🧀og spekemat, og du kan kjøpe forfriskninger underveis. Vi tilbyr også praktisk kjøkkenutstyr som skjærefjøler og kniver for salg, slik at du er godt forberedt til julebaksten hjemme. 🔪

🎟️ Billetten inkluderer et 4,5-timers kurs, servering ved ankomst og all juleproduksjon – alt betales ved bestilling. Bli med og gjør juleforberedelsene ekstra koselige og smakfulle! 🎅

kr.
2500
pr. person
/
max
16
personer
Påmelding
arrow

Teambuilding

Hos oss kan du leie møtelokaler og avtale en teambuilding for gjengen. Alle våre aktiviteter varer i ca. 60-90 minutter og er et perfekt avbrekk i arbeidsdagen.

Under har du noen av våre faste aktivitetspakker. Alle koster 1000,- per person. Vi kan ikke garantere at alle kurs er tilgjengelig for ønsket dato, men spør oss gjerne!

Musserende vin

Smaking av tre forskjellige musserende viner. Hvilken metode brukes for å lage forskjellige musserende og hvordan påvirker dette smaken?
Få en grundig innføring i produksjon og smak av diverse bobler, og lær hva du kan drikke til forskjellige matretter.

Sausekurs

En gjennomgang av grill og berkels gode sauser og hva de kan brukes til: 

Den perfekte bearnaise (emulsjon)
Bordelaise (reduksjon av vin, kraft og beinmarg)
Peppersaus (brun saus, jevning, syltet grønn pepper)
Chimichurri, den ultimate grillsaus
Sauce vierge, kjapp og full av smak (god til fisk)
Nøttesmør med soya og balsamico (grisens gode venn)

Pølsekurs

Albert viser dere hvordan vi lager skikkelige pølser. Det blir teori og mulighet for å trykke ut pølser i tarm for de som ønsker det. Det som lages får alle deltakere med seg hjem etter, eller serveres grillet etterpå.

Flotte selskapslokaler og skreddersøm

Er dere en gjeng på jobben som ønsker en litt annerledes teambuilding? Eller en god vennegjeng som gjerne vil lære å lage pølser slik kun pølsemestere kan?  

Vi kan skreddersy en kurspakke med påfølgende servering i et av våre flotte selskapslokaler.