Albert Idsoe Portrait

Kurs & selskapslokaler

Gi de ansatte et kurs de har nytte av! Verkstedet i andre etasje kan du booke til teambuilding, konferanser eller andre samlinger - og samtidig fylle på med kunnskap fra eksperten selv.

Ta kontakt for et skreddersydd tilbud til deg og ditt team/bedrift/lag.

Se våre lokaler
arrow

Kommende kurs og arrangementer

21
.
-
.
February
17:00-21:00

Food & Fun 21. -24. februar

Vi får besøk av Ismael Caballero som har sin kulinariske erfaring fra en rekke Michelin-stjerne-restauranter i Spania; El Ermitaño*, Cocinandos*, Terra* og Miramar**. Ismael er nå en del av teamet hos Mibrasa, en spansk produsent av kullutstyr og naturligvis vår kullgrill i restauranten. Som representant av Mibrasa innebærer hans rolle opplæring, administrasjon av kulinariske arrangementer og show, samt aktiv støtte til forsknings- og utviklingsaktivitetene som kreves for å utvikle Mibrasa-utstyr. Vi ser frem i mot en kulinarisk mat-festival med Ismael i spissen sammen med vår egen kjøkkensjef, René Hetland!

kr.
900
pr. person
/
max
personer
Påmelding
arrow
13
.
-
.
March

Stavanger vinfest hos A. Idsøe 13.-16. mars!

Vi gjentar suksessen fra i fjor og deltar på årets vinfest sammen med mange andre dyktige restauranten i Stavanger! Årets produsent er fremdeles hemmelig, men avsløres innen kort tid. Hva kan du forvente under årets vinfest hos oss? Onsdag 13. mars blir vi en del av vintoget sin rute, hvor besøket skjer i Verkstedet med innsikt til vår vinkjeller. Torsdag 14. mars serverer vi en av mange lunsjretter på Spiseriet og fredag 15. mars er det duket for "The Surprise Dinner" i våre unike selskapslokaler. Stavanger Vinfest er en festival du ikke vil gå glipp av! Les mer om vinfesten via påmeldingsknappen.

kr.
pr. person
/
max
personer
Påmelding
arrow
16
.
-
.
March
kl. 12:00-15:00

Kortreist Gladmat hos A. Idsøe!

A. Idsøe har i snart 200 år levert kompromissløs kvalitet, delikatesser og kunnskap til kresne kunder. Det er vi stolte av. Kvaliteten skal du fortsatt forvente, uansett om du spiser på Grill & Berkel, tar med deg kjøtt og pølsevarer hjem fra butikken, eller lærer nye kunster i kurs- og konferansesenteret i andre etasje. Under årets Kortreist Gladmat lørdag 16. mars mellom 12.00-15.00 kan du få hilse på Albert og hans team i Verkstedet, ovenfor restauranten i andre etasje. Vi står klare med pølsestopper, smaksprøver på våre lokale delikatesser og mange gode tilbud. Inngangen til Verkstedet er på baksiden i Sangesandsgate, rett ved Ajax-parken. Les mer om Kortreist og andre aktører via påmeldingsknappen. Velkommen til oss!

kr.
pr. person
/
max
personer
Påmelding
arrow
18
.
-
.
March
kl. 18:00-21:00

Vi feirer 1 år med grill & berkel!

Vi feirer 1 år med restaurant, og for et år det har vært! Vi er uendelig takknemmelige for alle våre flotte gjester og kunder i restauranten, på kurs, i våre møte- og selskapslokaler og i butikken. Vi vil dele denne feiringen med alle dere og klasker til med kveldsåpen butikk og restaurant mandag 18. mars. Det blir mange gode tilbud i butikken, og i restauranten blir det mulighet for å bestille litt drikke og spekemat. Det er ikke mulig å reservere bord til denne kvelden. Vi ser frem i mot en kjekk kveld med alle dere!

kr.
pr. person
/
max
personer
Påmelding
arrow
26
.
-
.
April
kl. 17:00-21:00

Kjøtt- og matkurs med Albert!

Fredag 26. april blir det Kjøtt og Matkurs i Verkstedet, ovenfor restauranten! Albert lærer bort både teori og praktiske deler av faget. Han går gjennom både kjente og ukjente stykningsdeler på dyret, bruksområder og hvordan du enkelt kan lage middag av disse kjøttstykkene. Det blir naturligvis tid for å lage pølser, pateér og mye mer! Alt som produseres under kurset fordeles på alle deltakere ved endt kurs. Det blir servert litt tygg og en aperitif ved ankomst med mulighet for å diskutere kjøtt og mat med likesinnede.

kr.
2000
pr. person
/
max
16
personer
Påmelding
arrow

Teambuilding

Hos oss kan du leie møtelokaler og avtale en teambuilding for gjengen. Alle våre aktiviteter varer i ca. 60-90 minutter og er et perfekt avbrekk i arbeidsdagen.

Under har du noen av våre faste aktivitetspakker. Alle koster 1000,- per person. Vi kan ikke garantere at alle kurs er tilgjengelig for ønsket dato, men spør oss gjerne!

Musserende vin

Smaking av tre forskjellige musserende viner. Hvilken metode brukes for å lage forskjellige musserende og hvordan påvirker dette smaken?
Få en grundig innføring i produksjon og smak av diverse bobler, og lær hva du kan drikke til forskjellige matretter.

Sausekurs

En gjennomgang av grill og berkels gode sauser og hva de kan brukes til: 

Den perfekte bearnaise (emulsjon)
Bordelaise (reduksjon av vin, kraft og beinmarg)
Peppersaus (brun saus, jevning, syltet grønn pepper)
Chimichurri, den ultimate grillsaus
Sauce vierge, kjapp og full av smak (god til fisk)
Nøttesmør med soya og balsamico (grisens gode venn)

Pølsekurs

Albert viser dere hvordan vi lager skikkelige pølser. Det blir teori og mulighet for å trykke ut pølser i tarm for de som ønsker det. Det som lages får alle deltakere med seg hjem etter, eller serveres grillet etterpå.

Flotte selskapslokaler og skreddersøm

Er dere en gjeng på jobben som ønsker en litt annerledes teambuilding? Eller en god vennegjeng som gjerne vil lære å lage pølser slik kun pølsemestere kan?  

Vi kan skreddersy en kurspakke med påfølgende servering i et av våre flotte selskapslokaler.