Kurs, møte- og selskapslokaler

Gi de ansatte et kurs de har nytte av! Verkstedet i andre etasje kan du booke til teambuilding, konferanser eller andre samlinger - og samtidig fylle på med kunnskap fra eksperten selv.

Ta kontakt for et skreddersydd tilbud til deg og ditt team/bedrift/lag.

Se våre lokaler
arrow

Kommende kurs og arrangementer

21
.
-
.
January
kl. 17.00-22.00

Pølsemakeren og Kokken - UTSOLGT!

Bli med på et smakfullt og lærerikt kurs der vi utforsker pølsemakerkunsten med spennende kombinasjoner av smaker og tradisjoner. Perfekt for deg som vil ta pølsekunnskapene til neste nivå, både på kjøkkenet og ved grillen!

📜 Menyen vi skal lage og smake på:

Bangers and Mash med lammepølse – en klassisk britisk favoritt, laget med vår saftige lammepølse, servert med mandelpotetstappe og sjy-saus.

Midsummerpølse med mangoketchup og kålsalat – en smak av sommer året rundt! Her kombinerer vi en sterk pølse med den friske sødmen fra mangoketchupen og en sprø og frisk kålsalat.

Piemontepølse med rødvinsrisotto – en rustikk italiensk-inspirert rett som kombinerer saftige pølser fra Piemonte med en fyldig rødvinsrisotto.

Ost- og baconpølse i brød – servert med sylta sennepsfrø og sprøløk for en skikkelig smakseksplosjon.

🎯 Hva du lærer:

Hvordan lage smakfulle, hjemmelagde pølser fra bunnen av.

Kombinasjon av klassiske og moderne smakstilsetninger.

Tips for servering og presentasjon som imponerer.

Dette kurset passer for alle – både deg som er nybegynner og deg som vil utvide pølserepertoaret ditt. I tillegg til deilig mat, byr vi selvfølgelig på et godt drikkeutvalg som passer perfekt til menyen.

Prisen for kurset er 2000,- per person og inkluderer oppskrifter, en aperitiff og mye god mat.

kr.
2000
pr. person
/
max
16
personer
Påmelding
arrow
31
.
-
.
January
kl. 17:00

VinVerket - Vinbar i Verkstedet!

✨ Vinbar i Verkstedet – Siste fredag i måneden! ✨

Bli med på en fantastisk aften i vår vinbar fredag 31. januar kl. 17.00. Her får du muligheten til å nyte vårt brede vinkart, eksklusive viner på glass, og en helt spesiell champagne-flight for kun 299,- (3 glass à 6 cl). 🥂

Det blir naturligvis mulighet for å bestille litt småretter som synger godt med innholdet i glasset!

God stemning, deilige smaker og hyggelige folk – en kveld perfekt for både vinelskere og de som bare vil nyte livet litt ekstra.

📍 Hvor: Verkstedet (2. etasje, gå inn via hovedinngangen til restauranten)

📆 Når: 31. januar fra kl. 17.00

Ta med venner, kollegaer eller din bedre halvdel og kickstart året med en kveld fylt med smaker og opplevelser!

Gratis inngang.

kr.
pr. person
/
max
personer
Påmelding
arrow
7
.
-
.
February
kl. 18.00 - 23.00

Winemaker's dinner med Emeritus og Gary Farrell fra Sonoma CA

Vi er klare for årets første winemaker's dinner i Verkstedet. Chris Mattson kommer på besøk med viner fra både Emeritus og Gary Farrell. Våre kokker har satt en fire-retters meny til vinene fra de to produsentene, og vi gleder oss til nok en uforglemmelig vinkveld hos oss på A. Idsøe grill & berkel.

Pris: 1 950,- per person

Meny:

* Hummer i pølsebrød

* Vårkylling og polenta

* Skirt steak og Côte de Boeuf

* Sjokolade nemesis

Imagine a winemaking region just hours north of San Francisco rich in diversity and distinctive terroir, a well-kept secret tucked amongst the towering redwoods and influenced by the Pacific Ocean

I 1982 - før Russian River AVA i det hele tatt eksisterte - laget Gary Farrell sin første Pinot Noir av frukt dyrket i den nå legendariske Rochioli Vineyard. I dag fortsetter de Garys arv ved lage viner kun fra vinmarker som fremkaller en genuin følelse av sted. Gary Farrell lager håndverksviner som fanger balanse og stilistisk eleganse fra noen av de fineste vingårdsområdene i Russian River Valley. Vinmaker Theresa Heredia, en forkjemper for Pinot Noir og Chardonnay i kjølig klima, ble med i teamet i 2012. Theresa er en høyt respektert spesialist og hun setter stor pris på den annerkjente husstilen hos Gary Farrell, som legger vekt på eleganse og balanse.

Emeritus er en familiedrevet produsent grunnlagt i 1999 av Brice Cutrer Jones – samme år som han solgte Sonoma–Cutrer Vineyards, den ikoniske vingården som han hadde brukt et kvart århundre på å bygge opp til en av Californias mest ærverdige Chardonnay-produsenter. «Da ett kapittel i livet mitt tok slutt, begynte et annet», sier Brice. «Jeg visste at jeg ville ta alt jeg hadde lært om dyrking av druer og bruke det til å lage de fineste Pinot Noir-ene i California. I over to tiår har dette vært vårt oppdrag.» For å nå dette målet fikk Brice selskap av flere talentfulle individer som han hadde tilbrakt flere tiår med å jobbe sammen med på Sonoma-Cutrer; folk som delte hans krevende visjon og hans ønske om å skape en ny målestokk for amerikansk Pinot Noir. I dag drives Emeritus av Brices datter, den dynamiske andregenerasjonspresidenten Mari Jones. «Hver vin vi lager kommer fra vinstokker vi plantet og druer vi dyrket selv, og vår ekspertise kommer fra å jobbe utelukkende med Pinot Noir», sier Mari. «Jeg har kjent mange av teamet vårt siden jeg var barn og lekte i vingårdene på Sonoma-Cutrer. Hver person her er blant de beste på det de gjør, og de fleste bringer et helt liv med erfaring til rollene sine. Vi elsker det vi gjør, og vi elsker å jobbe sammen, noe som er en del av essensen av vinene våre.»

kr.
1950
pr. person
/
max
22
personer
Påmelding
arrow
11
.
-
.
February
kl. 18:00-21:30

Pizzakveld med Chef Lorenzo - UTSOLGT!

Oppdag kunsten bak den perfekte pizzaen! 🍕🍷

Vil du mestre kunsten å lage autentisk pizza og imponere venner og familie? Bli med på vårt pizzakurs og lær alt fra deig til dessert med selveste Chef Lorenzo!

Hva kan du forvente?

🔸 Bak din egen pizzabunn: Vi guider deg gjennom utbaking av pizzaemner og deler hemmelighetene bak riktig pizzamel.

🔸 Topping fra vår butikk: Utforsk kvalitetsråvarer som forvandler pizzaen din til en smaksopplevelse.

🔸 Perfekt steking: Lær teknikker for å oppnå den perfekte sprø bunn.

🔸 Vintips til pizza: Vi deler våre favoritter fra vinkjelleren som løfter pizzakvelden til nye høyder.

🔸 Dessertpizza: Fordi pizza kan være søtt også!

Alt avsluttes rundt et hyggelig langbord der vi nyter pizzaene sammen – med gode historier og enda bedre smaker.

Kurset passer for både nybegynnere og viderekommende, og har en avslappet atmosfære med fokus på smaksglede. Målet er å vise hvordan du enkelt kan løfte pizzaopplevelsen til et nytt nivå – uten at det trenger å være tidkrevende eller komplisert! 🍕✨

📅 Dato: Tirsdag 11. februar

⏰ Tid: 18:00-21.30

📍 Sted: Verkstedet, 2.etasje i restauranten

Pris: 1500,- per person (inkluderer alt av råvarer, utstyr og masse pizza!)

👩‍🍳 Begrenset antall plasser, så sikre din i dag!

kr.
1500
pr. person
/
max
15
personer
Påmelding
arrow
19
.
-
22
.
February

Food & Fun

Food & Fun var en suksess i 2024, og vi deltar igjen i 2025!

Hva er Food & Fun? Det er et spennende initiativ fra Gladmat, hvor flere av byens restauranter inviterer internasjonale kokker til Stavanger for en 3 dagers gastronomisk opplevelse.

I februar får vi besøk av Steven Thiebaut-Pellegrino som eier og driver Restaurante Leptine i Lyon.

På Leptine driver Steven et fusjonskjøkken hvor han er inspirert av asiatiske smaker og fornyer menyen kontinuerlig i henhold til årstidene.

Vi ser frem imot en kulinarisk mat-festival med Steven i spissen sammen med våre egne kokker og servitører!

kr.
pr. person
/
max
personer
Påmelding
arrow
19
.
-
22
.
March

Stavanger vinfest

Stavanger vinfest arrangeres nok en gang, og vi skal selvsagt være tilstede. Mer info om vår besøkende produsent og andre arrangementer som skjer i våre lokaler, oppdateres etter hvert. Les mer om det som skjer under vinfesten under, eller via lenke til facebook arrangementet.

Vintoget 2025 - 19. mars kl. 18:00
Vintoget er vårt mest populære event. Her samles flere hunder gjester i vintog-grupper over hele byen og går mellom restauranter og barer for å smake på vin og mat.

The Lunch 2025 - 20. mars kl. 13:00
Alle restaurantene som er med på Stavanger Vinfest, skal sammen lage den ENESTE lunchen du må få med i 2025!

The Surprise Dinner 2025 - 21. mars kl. 18:30
10 restauranter samarbeider (og konkurrerer) om å gi deg en best mulig opplevelse denne kvelden.

Øl, Vin og Sider messe 2025 - 22. mars kl. 13:00
Alle stedene mellom Hotel Victoria og Gaffel & Karaffel fylles med vin, sider og øl produsenter.

kr.
pr. person
/
max
personer
Påmelding
arrow
8
.
-
.
April
kl. 18:00-21:30

Kjøtt- og matkurs med Albert!

Bli med på vårt unike kjøtt- og matkurs med Albert Idsøe, hvor du får dypdykk i dyrets anatomi og lærer om ulike stykningsdeler. Dette er kurset for deg som vil ta kjøkkenferdighetene til neste nivå – enten du er en matentusiast eller ønsker en bedre forståelse for hvordan du kan utnytte hele dyret på best mulig måte.

Vi starter kvelden med å ønske deg velkommen på ekte gourmetvis: du får servert litt ost og spekemat sammen med en liten aperitiff. Deretter dykker vi rett inn i teorien, før du selv får prøve deg på å lage terriner, pâtéer og pølser – alt basert på de beste råvarene. Underveis lærer du også hvordan du kan utnytte hele dyret på en bærekraftig og smakfull måte.

Alt du lager underveis, får du selvfølgelig med deg hjem som resultatet av en smakfull og lærerik dag! 🍖✨

Gjør deg klar for en kulinarisk opplevelse med fokus på bærekraft, kvalitet og ekte håndverk. Perfekt for matelskere som vil kombinere teori, praksis og nytelse!

📅 Dato: Tirsdag. 8. april.

Tid: 18.00-21.30

📍 Sted: Verkstedet, i annen etasje, ovenfor restauranten.

  • Begrensede plasser – sikre din deltakelse nå!

kr.
2500
pr. person
/
max
16
personer
Påmelding
arrow
25
.
-
28
.
June

Gladmat hos A. Idsøe!

Det blir nok en gang langbord, fest og bugnende fat! Følge med på facebook, instagram og LinkedIn for oppdateringer.

kr.
pr. person
/
max
personer
Påmelding
arrow

Teambuilding

Hos oss kan du leie møtelokaler og avtale en teambuilding for gjengen. Alle våre aktiviteter varer i ca. 60-90 minutter og er et perfekt avbrekk i arbeidsdagen.

Under har du noen av våre faste aktivitetspakker. Alle koster 1000,- per person. Vi kan ikke garantere at alle kurs er tilgjengelig for ønsket dato, men spør oss gjerne!

Musserende vin

Smaking av tre forskjellige musserende viner. Hvilken metode brukes for å lage forskjellige musserende og hvordan påvirker dette smaken?
Få en grundig innføring i produksjon og smak av diverse bobler, og lær hva du kan drikke til forskjellige matretter.

Sausekurs

En gjennomgang av grill og berkels gode sauser og hva de kan brukes til: 

Den perfekte bearnaise (emulsjon)
Bordelaise (reduksjon av vin, kraft og beinmarg)
Peppersaus (brun saus, jevning, syltet grønn pepper)
Chimichurri, den ultimate grillsaus
Sauce vierge, kjapp og full av smak (god til fisk)
Nøttesmør med soya og balsamico (grisens gode venn)

Pølsekurs

Albert viser dere hvordan vi lager skikkelige pølser. Det blir teori og mulighet for å trykke ut pølser i tarm for de som ønsker det. Det som lages får alle deltakere med seg hjem etter, eller serveres grillet etterpå.

Flotte selskapslokaler og skreddersøm

Er dere en gjeng på jobben som ønsker en litt annerledes teambuilding? Eller en god vennegjeng som gjerne vil lære å lage pølser slik kun pølsemestere kan?  

Vi kan skreddersy en kurspakke med påfølgende servering i et av våre flotte selskapslokaler.