Kurs, møte- og selskapslokaler

Gi de ansatte et kurs de har nytte av! Verkstedet i andre etasje kan du booke til teambuilding, konferanser eller andre samlinger - og samtidig fylle på med kunnskap fra eksperten selv.

Ta kontakt for et skreddersydd tilbud til deg og ditt team/bedrift/lag.

Se våre lokaler
arrow

Kommende kurs og arrangementer

26
.
-
29
.
June
13:00-16:00

Gladmat hos A. Idsøe! 2-retter

Bli med oss på Gladmatfesten i våre restaurant- og selskapslokaler! Vi forvandler bakgårdsfesten til en Gladmat-opplevelse hos A. Idsøe. Vi flytter arrangementet fra gateplan i Sangesands gate og inn i våre flotte lokaler i Verksgata 7. Resten forblir det samme! Vi vil dekke opp langbord i vår restaurant i første etasje og i våre selskapsrom i annen etasje. Bugnende fat blir servert med råvarer av beste kvalitet, og atmosfæren vil være uformell med både kjente og ukjente ansikter, samt servitører med glimt i øyet! I år har vi fokus på å vise frem flere deler av dyret, med innslag av sjømat, grønnsaker og mer. Vi brenner for det matfaglige og vil med dette dele vår kunnskap med dere. Nyt vår 2-retters lunsj på dagtid eller vår 3-retters middag på kveldstid med venner, kolleger eller familie. Uansett hva du velger, lover vi en uforglemmelig opplevelse, og kanskje blir du kjent med nye matelskende venner? 2-retters lunsj: Hemmelig snack ved ankomst Grillet frilandsgris av ulike stykningsdeler Røkt ostekrem

kr.
700
pr. person
/
max
personer
Påmelding
arrow
26
.
-
29
.
June
19:00-23:00

Gladmat hos A. Idsøe! 3-retters

Bli med oss på Gladmatfesten i våre restaurant- og selskapslokaler! Vi forvandler bakgårdsfesten til en Gladmat-opplevelse hos A. Idsøe. Vi flytter arrangementet fra gateplan i Sangesands gate og inn i våre flotte lokaler i Verksgata 7. Resten forblir det samme! Vi vil dekke opp langbord i vår restaurant i første etasje og i våre selskapsrom i annen etasje. Bugnende fat blir servert med råvarer av beste kvalitet, og atmosfæren vil være uformell med både kjente og ukjente ansikter, samt servitører med glimt i øyet! I år har vi fokus på å vise frem flere deler av dyret, med innslag av sjømat, grønnsaker og mer. Vi brenner for det matfaglige og vil med dette dele vår kunnskap med dere. Nyt vår 2-retters lunsj på dagtid eller vår 3-retters middag på kveldstid med venner, kolleger eller familie. Uansett hva du velger, lover vi en uforglemmelig opplevelse, og kanskje blir du kjent med nye matelskende venner? 3-retters middag: Hemmelig snack ved ankomst Sjø og grønt Grillet frilandsgris av ulike stykningsdeler Røkt ostekrem

kr.
1100
pr. person
/
max
personer
Påmelding
arrow

Teambuilding

Hos oss kan du leie møtelokaler og avtale en teambuilding for gjengen. Alle våre aktiviteter varer i ca. 60-90 minutter og er et perfekt avbrekk i arbeidsdagen.

Under har du noen av våre faste aktivitetspakker. Alle koster 1000,- per person. Vi kan ikke garantere at alle kurs er tilgjengelig for ønsket dato, men spør oss gjerne!

Musserende vin

Smaking av tre forskjellige musserende viner. Hvilken metode brukes for å lage forskjellige musserende og hvordan påvirker dette smaken?
Få en grundig innføring i produksjon og smak av diverse bobler, og lær hva du kan drikke til forskjellige matretter.

Sausekurs

En gjennomgang av grill og berkels gode sauser og hva de kan brukes til: 

Den perfekte bearnaise (emulsjon)
Bordelaise (reduksjon av vin, kraft og beinmarg)
Peppersaus (brun saus, jevning, syltet grønn pepper)
Chimichurri, den ultimate grillsaus
Sauce vierge, kjapp og full av smak (god til fisk)
Nøttesmør med soya og balsamico (grisens gode venn)

Pølsekurs

Albert viser dere hvordan vi lager skikkelige pølser. Det blir teori og mulighet for å trykke ut pølser i tarm for de som ønsker det. Det som lages får alle deltakere med seg hjem etter, eller serveres grillet etterpå.

Flotte selskapslokaler og skreddersøm

Er dere en gjeng på jobben som ønsker en litt annerledes teambuilding? Eller en god vennegjeng som gjerne vil lære å lage pølser slik kun pølsemestere kan?  

Vi kan skreddersy en kurspakke med påfølgende servering i et av våre flotte selskapslokaler.