
🥩 Boeuf & Béarnaise – Fredag 12. september
📍 Verkstedet (2. etasje – via restauranten)
📆 Kl. 17.00 | 💰 2000,- for 5-retter | 🍷 Vinpakke: 950,-
Grill & berkel inviterer til en helaften med kjøtt i hovedrollen – fra Black Angus og norsk storfe, til lokal Wagyu og japansk A5+ fra Kagoshima.
En smaksrik 5-retter satt sammen med presisjon av René på kjøkkenet og vinpakke kuratert av Nadia. Underveis deler Albert kunnskap om kjøtt, raser og modning.
📩 Begrenset med plasser – reserver nå!
Les mer om arrangementet og kjøp billetter via påmelding her!
👉 https://event.gastroplanner.no/tickets/idsoe
Bli med på en kveld fylt med smak, læring og biff i verdensklasse.
🍷 Winemaker’s Dinner med Priscilla Incisa & Tenuta San Guido
📆 Onsdag 24. september kl. 18.00
📍 Verkstedet (2. etasje – via hovedinngangen)
💰 4950,- inkl. 5-retter, vinpakke og kaffe
Opplev en eksklusiv kveld med Priscilla Incisa fra legendariske Tenuta San Guido – skaperne av ikoniske Sassicaia. Sammen med eksportansvarlig Guido Baldeschi guider hun oss gjennom tre fantastiske viner:
🍷 Le Difese
🍷 Guidalberto
🍷 Sassicaia
Vinene matches med en nøye komponert 5-retters meny basert på råvarer fra vårt eget slakteri. En kveld fylt med smak, historie og ekte italiensk vinmagi!
Les mer om arrangementet og kjøp av billetter via påmelding!
👉 https://event.gastroplanner.no/tickets/idsoe
🔪 Kjøtt- og matkurs med Albert Idsøe – 30. september kl. 17.00
📍 Verkstedet (2. etasje – via hovedinngangen)
💰 Pris: 2500,- inkl. aperitiff, ost, spekemat og alt du lager selv
Bli med på et unikt kurs med Albert Idsøe! Her lærer du om stykningsdeler, dyrets anatomi og hvordan du lager terriner, pâtéer og pølser av førsteklasses råvarer. Perfekt for deg som vil ta kjøkkenferdighetene et steg videre – med både teori og praksis.
Les mer om arrangementet og kjøp av billetter via påmelding:
👉 https://event.gastroplanner.no/tickets/idsoe
Hos oss kan du leie møtelokaler og avtale en teambuilding for gjengen. Alle våre aktiviteter varer i ca. 60-90 minutter og er et perfekt avbrekk i arbeidsdagen.
Under har du noen av våre faste aktivitetspakker. Vi kan ikke garantere at alle kurs er tilgjengelig for ønsket dato, men spør oss gjerne!
Musserende vin - 1200,- per gjest
Smaking av tre forskjellige musserende viner. Hvilken metode brukes for å lage forskjellige musserende og hvordan påvirker dette smaken?
Få en grundig innføring i produksjon og smak av diverse bobler, og lær hva du kan drikke til forskjellige matretter.
Sausekurs - 1800,- per gjest
En gjennomgang av grill og berkels gode sauser og hva de kan brukes til:
Den perfekte bearnaise (emulsjon)
Bordelaise (reduksjon av vin, kraft og beinmarg)
Peppersaus (brun saus, jevning, syltet grønn pepper)
Chimichurri, den ultimate grillsaus
Sauce vierge, kjapp og full av smak (god til fisk)
Nøttesmør med soya og balsamico (grisens gode venn)
Pølsekurs - 1800,- per gjest
Albert viser dere hvordan vi lager skikkelige pølser. Det blir teori og mulighet for å trykke ut pølser i tarm for de som ønsker det. Det som lages får alle deltakere med seg hjem etter, eller serveres grillet etterpå.
Er dere en gjeng på jobben som ønsker en litt annerledes teambuilding? Eller en god vennegjeng som gjerne vil lære å lage pølser slik kun pølsemestere kan?
Vi kan skreddersy en kurspakke med påfølgende servering i et av våre flotte selskapslokaler.
Albert Idsøe viser hvordan en deler opp et helt lam etter kunstens regler.