Albert Idsoe Portrait

Kurs & selskapslokaler

Gi de ansatte et kurs de har nytte av! Verkstedet i andre etasje kan du booke til teambuilding, konferanser eller andre samlinger - og samtidig fylle på med kunnskap fra eksperten selv.

Ta kontakt for et skreddersydd tilbud til deg og ditt team/bedrift/lag.

Ta kontakt
arrow

Kommende kurs og arrangementer

14
.
-
.
February
18.00 - 23.00

Italiensk aften med Edizioni Riccardo Franchi!

Tirsdag 14. februar kommer velrennomerte Edizioni Riccardo Franchi på besøk til A. Idsøe grill & berkel. Etter å ha brukt hele sitt voksne liv i familiebedriften bestemte Riccardo Franchi seg for å prøve noe nytt. Det «nye» er egentlig akkurat det samme som han alltid har drevet med, nemlig å sørge for at kresne kunder får god spekemat. Han har gått fra å være produsent til å være på utrettelig jakt etter det beste som kan skaffes av italienske pølser, skinker og beslektede produkter. Edizioni Riccardo Franchi er et veletablert varemerke på kvalitet i Norge. Det er nettopp Riccardos bakgrunn som produsent som gjør han til en unik utvikler av produkter og valg av råvarer. Han kjenner kundenes behov og kan tilpasse produktene til ulike markedene han satser på. I tillegg har han oversikt over det meste som rører seg i mangfoldet av skinker og pølser i Italia. Han vet hva som er verdt å bruke tid på, og skaffer oss det beste markedet kan tilby. Denne kvelden kan du naturligvis hilse på selveste Riccardo. Sammen med vår kjøkkensjef René Hetland skal de lage til en meny du sjelden vil oppleve igjen. Restaurantsjef Rune vil sammen med sommelier Nadia presentere utsøkte viner til gildet. Vi snakker risotto i parmesanhjul, bistecca ala Albert og ostefat som bugner. Her er det bare å glede seg! Inkludert i prisen er: - 3-retters med vinpakke - Historier fra Riccardo Franchi - Unike opplevelser i godt lag

kr.
3500
pr. person
/
max
personer
Påmelding
arrow
22
.
-
.
February
kl. 18:00-21:30

Pølsekurs med Albert - UTSOLGT!

Albert Idsøe viser hvordan du lager skikkelige pølser. Vi går gjennom teoretiske så vel som praktiske deler av pølsemaker-yrket. Vi skal kverne kjøtt, lage pølsefarse å trykke ut pølser i tarm. Pølsene du lager tar du med deg hjem ved kveldens ende. Det blir litt ost og spekemat ved ankomst og som vanlig kan du kjøpe deg forfriskninger underveis eller utstyr du trenger på kjøkkenet. Og ja, tarm får du også kjøpt om du vil rett hjem og øve. Vel møtt!

kr.
1500
pr. person
/
max
personer
Påmelding
arrow

Flotte selskapslokaler og skreddersøm

Er dere en gjeng på jobben som ønsker en litt annerledes teambuilding? Eller en god vennegjeng som gjerne vil lære å lage pølser slik kun pølsemestere kan?  

Vi kan skreddersy en kurspakke med påfølgende servering i et av våre flotte selskapslokaler.