Kaldrøkt pinnekjøtt av fjellam fra Ryfylke!
Årets foredlet i Det Norske Måltid 2022

Kaldrøkt pinnekjøtt av fjellam fra Ryfylke!

I år vant vi med vårt kaldrøkte pinnekjøtt i Det Norske Måltid. Det er utrolig kjekt å jobbe med slike flotte råvarer og få en slik anerkjennelse for jobben som ligger bak.

Jobben vi gjør er kun halvparten av resultatet og det er viktig å trekke frem de gode produsentene bak råvarene. Uten dem hadde vi ikke vært like langt. Og hvem er produsentene?

Det er hardtarbeidende bønder som tar jobben sin på alvor og sørger for at dyrene lever godt, spiser riktig og blir behandlet med respekt. Det er slike bønder Prima Jæren jobber med og det er slike leverandører vi ønsker.

Vi har også med i finalen til Det Norske Måltid i 2023 vår spekede svinenakke av frilandsgris, «Coppa di Prima». Det er et tett samarbeid med våre gode venner hos ASK Gård og Prima Jæren.

Følg oss på veien videre til finalen 2. februar 2023!

No items found.