Våre møte- og selskapslokaler

Små eller store samlinger, et møte, et seminar eller et festlig lag. Våre lokaler er fleksible og kan tilpasses dine behov. Se våre rom og lokaler her. Det tilkommer en lokalleie på 125 kroner per gjest.

Fyll ut skjema for bestilling av møte eller selskapslokaler og send til oss via e-post.

Leie av selskapsrom
arrow
Leie av møtelokaler
arrow
Send oss en e-post
arrow

Selskapsmeny

Vi har satt sammen en selskapsmeny med velsmakende råvarer fra vår butikk og dyktige leverandører som gjenspeiler kvalitet og god smak.
Her er noe for enhver smak.

Se meny
arrow

Styrerommet

Styrerommet er vårt minste selskapsrom og byr på en elegant stil for mindre grupper. Til møter har du tilgang til både lyd og bilde-presentasjon via våre flotte Samsung The Frame skjermer. Til selskap nyter du tilværelsen av dempet belysning og bugnende fat servert på langbord.

Kapasitet: 8-12 personer

Fyrerommet

Fyrerommet er vårt nest største selskapsrom og byr på en lun atmosfære for litt større grupper. Til møter har du tilgang til både lyd og bilde-presentasjon via våre flotte Samsung The Frame skjermer. Til selskap nyter du tilværelsen av dempet belysning og bugnende fat servert på langbord.

Kapasitet: 10-18 personer

Styrerommet + Fyrerommet

Behov for et ekstra langt bord? Ved større grupper kan begge våre selskapsrom slås sammen til et stort rom. En unik og avslappet atmosfære med en dempet belysning byr på helt spesielle kvelder.

Kapasitet: 20-30 personer

Verkstedet

Vårt kurs-verksted benyttes også til fine minnerike selskaper. Nyt kvelden i en innglassert bakgård med god høyde under taket og lun stemning. Rommet dekkes opp med flotte bord som kan settes sammen i ulike løsninger. Egen inngang fra Sangesands gate og innsikt til vår flotte vinkjeller!

Kapasitet: 8-24 personer

Møtepakker

Book et møterom
arrow