Utvidelse av A. Idsøe - et matsenter midt i byen!
Fine folk
Spennende nyhet i Stavanger sentrum

Utvidelse av A. Idsøe - et matsenter midt i byen!

A.Idsøe har i snart 200 år levert kompromissløs kvalitet, delikatesser og kunnskap til kresne kunder. Det er vi stolte av. Kvaliteten skal du fortsatt forvente, uansett om du spiser på grill & berkel, tar med deg kjøtt og pølsevarer hjem fra butikken eller lærer nye kunster i kurs- og konferansesenteret i andre etasje.

A.Idsøe har i snart 200 år levert kompromissløs kvalitet, delikatesser og kunnskap til kresne kunder. Det er vi stolte av. Kvaliteten skal du fortsatt forvente, uansett om du spiser på grill & berkel, tar med deg kjøtt og pølsevarer hjem fra butikken eller lærer nye kunster
i kurs- og konferansesenteret i andre etasje.

Når åpner grillen sier du? Vi har ingen konkret dato, men ryktene i Verksgata sier februar/mars. Råd ingen tvil, det blir gjort veldig klart og tydelig når vi er klare for å ta imot gjester. Derimot kan vi gledelig informere, at vi allerede i november og desember tar imot bestillinger til våre selskapslokaler i andre etasje. Ønsker du heller et sosialt samvær med praktisk arbeid kan vi legge til rette for ulike kursaktiviteter på forespørsel.

Klikk deg inn på linken under for vår selskapsmeny og send oss en forespørsel på booking@idsoe.no


Fine folk
Trefjøl med snadder
Ost og kjøtt på fat
No items found.