Aktuelt

Pinnekjøtt

Vi har i mange år vært kjent for vårt gode pinnekjøtt. Produksjonen begynner med at vi velger ut den beste råvaren fra vår lokale samarbeidspartner; Prima Jæren. Kjøttet blir så tørrsaltet, modnet og eventuelt røkt, slik våre håndverkere har gjort i generasjoner.

Langtidsstekt ribbe med perfekt svor

Utvalgte produsenter sørger for råvare av høy kvalitet. Kjøttet kommer normalt fra såkalt tung gris, som gir en stor og saftig ribbe. I tillegg blir kjøttet modnet i henhold til gode håndverkstradisjoner.

Våre beste anbefalinger

Vi har samlet våre beste anbefalinger til julevarer du bør handle i år. Både spiselig og drikkbart, julen er den beste tiden for å dele gode smaker med de du er glad i.

Utvidelse av A. Idsøe - et matsenter midt i byen!

A.Idsøe har i snart 200 år levert kompromissløs kvalitet, delikatesser og kunnskap til kresne kunder. Det er vi stolte av. Kvaliteten skal du fortsatt forvente, uansett om du spiser på grill & berkel, tar med deg kjøtt og pølsevarer hjem fra butikken eller lærer nye kunster i kurs- og konferansesenteret i andre etasje.

Kaldrøkt pinnekjøtt av fjellam fra Ryfylke!

I år vant vi med vårt kaldrøkte pinnekjøtt i Det Norske Måltid. Det er utrolig kjekt å jobbe med slike flotte råvarer og få en slik anerkjennelse for jobben som ligger bak.

Tid og temperaturer

Veiledende steke-/koketid og kjernetemperatur for utvalgte kjøttstykker.

Holdbarhet

Vårt aller første råd er: Glem holdbarhetsdatoen! Den beste biffen er den som er langt over dato, og pålegg som lukter og smaker godt – det skal du spise, ikke kaste. God gammel husmorkunnskap er i ferd med å dø ut. La oss ta den tilbake! Kjenn på kjøttet; er det sleipt og klissete eller lukter det surt? Da kan du kaste det. Lukt, kjenn og bruk sunn fornuft.

Mengdeberegning

Mannebiff og damebiff, konfirmasjon, 3-retter, søndagsmiddag, tirsdagsmiddag, ost og kjeks... Hvor mye mat skal man beregne?