

Ukens Middagspakke uke 46 (13.-15. nov)
Denne uka har Thomas "Lorenzo" Berntsen insistert på å få være med på kjøkkenet og da blir det en skikkelig juicy Lorenzo-pakke som oser av helg. Vi glaserer vårt tørsalta bacon - vinneren av det norske måltid. Bramley-epler fra Ola på Askvik. Og, ja, Mont d'Or-Mac&Cheese. Bare å glede seg, med andre ord!
Dere får med:
Sticky bacon av glasert, saltet og røykt svineribbe (ingen merkepliktige allergener)
Brioche fra Molinå (inneholder: egg, gluten/hvete, melk)
Eple-slaw (inneholder: egg, sennep, melk)
Chipotlemajo (inneholder: egg)
Mont d'Or-Mac&Cheese (inneholder: melk, hvete/gluten, egg, sennep)
Pakken koster denne uken 595,- og dette er som alltid nok mat til to personer. Vi har et utvalg av desserter i disken som du kan plukke med deg ved opphenting og du får selvsagt med drikketips.
Siste frist for forhåndsbestilling er kl 10:00 fredag. Ellers er det selvsagt bare å stikke innom og plukke med seg et middags-kit, så lenge lageret rekker.
Ønsker du å bestille? Send mail til butikk@idsoe.no
Husk å si hvor mange dere er, til hvilken dag (tors, fre eller lør) og send med navn og tlf. nr. Pakken hentes i butikken vår i Verksgata i butikkens åpningstid.
Abonnerer du på Stavanger Aftenblad får du 15% rabatt på middagspakken når du viser fordelskortet ved henting. Yei!
Vel bekomme!

