A. Idsøe
  • Om oss
    • Åpningstider
    • Kontakt
    • Historien
    • Dagligvare
  • Råd og tips
    • Tid og temperaturer
    • Mengdeberegning
    • Holdbarhet
    • Anbefalte lenker
    • Allergener
    • Nøtteskinketips
  • Bestilling
    • Storhusholdning
    • Hjemlevering
  • Om oss
    • Åpningstider
    • Kontakt
    • Historien
    • Dagligvare
  • Råd og tips
    • Tid og temperaturer
    • Mengdeberegning
    • Holdbarhet
    • Anbefalte lenker
    • Allergener
    • Nøtteskinketips
  • Bestilling
    • Storhusholdning
    • Hjemlevering

pølser

Bilde

Skikkelig gode pølser til folket!

Grove kjøttpølser blir stadig mer populært, både til hverdag og fest. Her hos Idsøe liker vi å tenke at vi har litt av æren for denne pølserevolusjonen. Nedenfor finner du en presentasjon av de pølsene vi pleier å ha i butikken. Vi kan ikke love at vi har alle inne til enhver tid, men til gjengjeld vil det dukke opp nyheter og tidligere favoritter i disken innimellom. 

Våre grove pølser kan trekkes, men det aller beste er å steke eller grille dem. Det tar ca 10 minutt for de kokte/røkte og ca 15 minutt for de rå. Vær litt forsiktig med varmen, så de ikke sprekker. 
Dersom du vil prøve deg som pølsemaker, har vi både kunnskapen og råvarene du trenger for å lage dine egne pølser. Vi lager også spesialpølser på bestilling. (Avhengig av ledig kapasitet. Minimumsbestilling: 5 kg).
Rå pølser:
Sweet onion - Denne het tidligere dansk salsiccia, men vi syntes navnet burde gjenspeile den deilige løksmaken. Et fint alternativ til medisterpølse.
(Svinenakke, fersk løk, muskat, salt og pepper)
​Chipotle pølse - Denne er hot! Med heftig smak av røkt chili og paprika. En favoritt.
(Svinenakke, chipotle, chili, røkt paprika og salt)
Lørdagspølse - Rund og fyldig smak av parmaskinke gjør denne til en fest.
(Svinenakke, parmaskinke, salt, pepper, rosmarin og hvitløk)
Timianpølse - Små og delikate, perfekt til helgefrokosten.
(Svinenakke, salt, pepper, hvitløk og timian)
Gladmatpølse - Den berømte snurren - fantastisk på grillen, men passer også fint i de fleste stekepanner. Tilsvarer 4 - 6 vanlige pølser.
(Svinenakke, timian, salvie, rosmarin, hvitløk, litt chili, salt og pepper)
Bratwurst - Det er en grunn til at noen blir klassikere. Prøv denne med surkål eller sterk sennep. Klassisk!
(Svinenakke, merian, karve, salt, sukker og pepper)
Lammepølse - Lam og pølse på en gang? Ja takk! Server den gjerne med tradisjonelt lammetilbehør eller frisk tzatsiki.
(Lam, svin, salt, pepper, hvitløk og timian)
Currywurst - Eksotisk smak og duft av indisk curry. Akkurat passe spicy. Prøv mangoketsjupen vår til denne!
(Svinenakke, vår egen Jaipur curryblanding og salt)
Midsummer - Prisvinnende favoritt med vellagret Norvegia og habanero fra Midsummer Hot Sauce. Saftig og spicy!
(Svinenakke, salt, pepper, Norvegia (melk), habanero chili)
Røkte og kokte pølser:
Chorizo - Chili og paprika gir denne delikat farge og smak. Prøv den gjerne i tomatsuppe eller i en klar grønnsaksuppe.
(Svinenakke, balsamico, hvitløk, salt, spisskumin, chilipulver, chiliflak, paprika)
Røkt  gladmat - En anvendelig pølse, høyt elsket av både store og små. Like god over bålet som i lapskausen.
(Svinenakke, løk, hvitløk, salt, salvie, timian, rosmarin og litt chili)
Smårettspølser - Den mexicanske krydderpølsas lillebror. Denne kan også de som vil unngå svinekjøtt spise. 
(Grovmalt storfe, løk, hvitløk, salt og mexikanske krydder)

Røkte kjøttpølser - Den gode, gamle middagspølsa. Kok den, stek den, ha den i lapskausen eller til komlene. Denne går aldri av moten.
(Svin, storfe, løk, salt og krydder)
Grillpølser - Det er forskjell på grillpølser, og disse er gode!
(Svin, storfe, løk, salt og krydder)
Wienerpølser - Den optimale pølsa for trekking. Mild og smakfull, med den rette knekken.
(Svin, storfe, løk, salt og krydder)
Beskrivelsene ovenfor er veiledende og vil kunne endres. Merk også at de ikke er å anse som komplette innholdsfortegnelser. De aller fleste av våre pølser inneholder ikke melk/laktose (utenom Midsummer, medisterpølser/sosisser og frankfurter). Ingen av dem inneholder gluten, men de vil kunne inneholde spor av gluten, laktose, egg og andre allergener. Er det noe du lurer på, er det bare å spørre oss.
Powered by Create your own unique website with customizable templates.