A. Idsøe
  • Om oss
    • Åpningstider
    • Kontakt
    • Historien
    • Dagligvare
  • Råd og tips
    • Tid og temperaturer
    • Mengdeberegning
    • Holdbarhet
    • Anbefalte lenker
    • Allergener
    • Nøtteskinketips
  • Pølser
  • Bestilling
    • Storhusholdning
    • Hjemlevering
  • Om oss
    • Åpningstider
    • Kontakt
    • Historien
    • Dagligvare
  • Råd og tips
    • Tid og temperaturer
    • Mengdeberegning
    • Holdbarhet
    • Anbefalte lenker
    • Allergener
    • Nøtteskinketips
  • Pølser
  • Bestilling
    • Storhusholdning
    • Hjemlevering

Nøtteskinkepasta

Bilde
500 g pasta (garganelli, spagetti eller linguini) 
250 g nøtteskinke, strimlet
2 toppede spiseskjeer finhakket brent paprika (finnes hermetisk i en del butikker) 
2 ss finhakket persille 
2 ss extra virgin olivenolje 
Chiliflak 
Revet parmesan 
Kvernet sort pepper 
1. Kok pastaen al dente, og sil av pastavannet. 
2. Bland sammen pasta, skinke, paprika og persille i en stor bolle. 
3. Rør i oljen. 
4. Fordel pastablandingen i forvarmede skåler. 
5. Topp med chiliflak, parmesan og kvernet sort pepper.
Powered by Create your own unique website with customizable templates.