A. Idsøe
  • Om oss
    • Åpningstider
    • Kontakt
    • Historien
    • Dagligvare
  • Råd og tips
    • Tid og temperaturer
    • Mengdeberegning
    • Holdbarhet
    • Anbefalte lenker
    • Allergener
    • Nøtteskinketips
  • Bestilling
    • Storhusholdning
  • Bakgårdsfesten - Gladmat
  • Om oss
    • Åpningstider
    • Kontakt
    • Historien
    • Dagligvare
  • Råd og tips
    • Tid og temperaturer
    • Mengdeberegning
    • Holdbarhet
    • Anbefalte lenker
    • Allergener
    • Nøtteskinketips
  • Bestilling
    • Storhusholdning
  • Bakgårdsfesten - Gladmat

Nøtteskinkeostesmørbrød ​

Bilde
2 skiver loff eller landbrød (ca. 1,5 cm tykk) 
Usaltet smør, romtemperert 
2-3 skiver nøtteskinke 
Noen skiver ost (Gruyère, vellagret Norvegia eller Jarlsberg) 
1. Legg begge brødskivene på kjøkkenbenken. 
2. Ha smør på den ene siden av skivene. 
3. Ha en klatt smør i en stekepanne. Skru på varmen. 
4. Legg nøtteskinke-skivene og osteskivene oppå den ene brødskiven. 
5. Legg den andre brødskiven oppå osten (med smør-siden ut), og ha sandwichen i pannen. 
6. Snu sandwichen når undersiden er gyllen. 
7. Stek den andre siden av sandwichen i ca. 1 minutt, ha på lokk og ta pannen vekk fra kokeplaten. 
8. La sandwichen stå i 2 minutter til osten er smeltet. 
9. Legg sandwichen på kjøkkenbenken og skjær den i to (helst på skrå).
Powered by Create your own unique website with customizable templates.