Produkter   Oppskrifter   Kjøttskolen   Om Idsøe   Åpningstider  

 
Oppbevaring i fryser

Kjøtt som skal fryses må emballeres godt for å unngå uttørring og smaksforandring. Emballasjen bør være mørk eller sort. Sørg for at luften presses ut ved innpakking.

Produkt
Svinekjøtt uten fett 6 måneder
Svinekjøtt med fett 3 måneder
Storfekjøtt 10-12 måneder
Lammekjøtt 10-12 måneder
Reinsdyr/vilt Over 12 måneder
Saltet kjøtt med mye fett 2 måneder
Medisterdeig 3 måneder
Kjøttdeig/karbonadedeig 4 måneder
Pølser 3 måneder
Spekemat, ikke røkt 6 måneder

Innmat

3 måneder

  søk
A. Idsøe AS    Verksg. 3/5   tlf:  51 89 35 05   fax:  51 89 04 70   epost: post@idsoe.no