Produkter   Oppskrifter   Kjøttskolen   Om Idsøe   Åpningstider  

 
Parmaskinke - lett og godt

500 g parmaskinke
100 g Parmesanost
100 g Ruccolasalat
2 dl Olivenolje

Ønskes noe lett og godt anbefaler jeg rett og slett parmaskinke, gjerne til lunch eller som noe godt til kvelds. Spander to store skiver per person. Dryss over skåret, og ikke revet parmesanost. Legg den i tynne skiver oppå skinken. Legg også på et par blader med rucculasalat. Skikkelig olivenolje må til. Ved siden av bruker du lyst brød, f.eks. italiensk hvetebrød av durumhvete.

Vintips.
Både bruscetta og parmaskinke fungerer nok best med hvitvin og vi velger 48148 Il Bianco di Ciccio fra Zaccagnini (hvit ”pinnevin”). Lett og fruktig rødvin kan også fungere: 45694 Montepulciano d’Abruzzo Torre Sinello.

  søk
A. Idsøe AS    Verksg. 3/5   tlf:  51 89 35 05   fax:  51 89 04 70   epost: post@idsoe.no