Produkter   Oppskrifter   Kjøttskolen   Om Idsøe   Åpningstider  
Kvalitet

Hos oss finner du det beste markedet kan tilby. Vi følger nøye med på modningen av kjøttet, bruker friske urter i pølsene og røker baconet på naturlig vis. Hos oss er kvalitet en totalopplevelse med gode gamle håndverktradisjoner og nytenkning side om side. Gjennom seks generasjoner Idsøe har vi tilegnet oss kunnskaper om hvordan god mat skal behandles. Denne kunnskapen deler vi svært gjerne med våre kunder.

" Bare gi meg litt sjokolade og ingen vil bli alvorlig skadet! "
Albert
Hjemmelagde pølser

1 kilo fett svinekjøtt
Ingefær (tilsvarende en halv tupp av lillefingeren din)
1/2 chili
1 fedd hvitløk
2 dl appelsinjuice
1/2 dl salt
Litt frisk pepper
3 m tarm

Finn fram pølsehornet blant alle de plastdelene til Kenwooden du ikke bruker til vanlig, og du har utstyret du trenger til å lage dine egne pølser. Knus ingefær, chili og hvitløk til en masse og brun dem lett i pannen. Kok inn juicen i pannen på sterk varme. Kna inn salt og litt frisk pepper i kjøttet, ha oppi massen og fortsett å kna inn. Gå til slakteren og få tre meter tarm. Få noen til å hjelpe deg med å tre tarm på pølsehornet på maskinen og stapp inn. Svinenett kan også brukes. Server med mandelpotetstappe med basilikum og hvitløk.

les mer ...
Tining av kjøtt

For å bevare best mulig smaksopplevelse bør tining av kjøtt skje langsomt. Beregn 10 timers tining per kilo kjøtt i kjøleskap/kjølerom.

les mer ...
Velkommen til Idsøe
Det går fint an å ha et langt liv som slakter, og samtidig ha en skarp kniv. Men det som er mer spesielt er at slik virksomhet har vart i 175 år, en rett linje gjennom seks generasjoner. Hva som er hemmeligheten er vanskelig å si, men noe må ligge i blodet: Respekt for håndverk, evnen til fornyelse og null kompromisser på råvarene. Et levende samspill mellom oss, kundene og leverandørene er også helt avgjørende.

Vi håper nettsidene gir impulser som skaper ny inspirasjon!
  søk
A. Idsøe AS    Verksg. 3/5   tlf:  51 89 35 05   fax:  51 89 04 70   epost: post@idsoe.no